Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: Optužbe za IBAR zakone dio neuspješne političke kampanje

''Svaki predlog zakona u okviru seta IBAR zakona rađen je u saradnji sa Evropskom komisijom, Venecijanskom komisijom, ekspertima Savjeta Evrope, SDT i drugih organa'', napisao je on na mreži X.

Optužbe da se vraćaju norme koje favorizuju organizovani kriminal su dio neuspješne političke kampanje i kao takve potpuno neosnovane, a dolaze od onih za koje Evropska komisija jasno govori da su skrenuli državu sa evropskog puta i bavili se jeftinim populizmom, bez vidljivih rezultata, saopštio je ministar pravde Andrej Milović.

“Svaki predlog zakona u okviru seta IBAR zakona rađen je u saradnji sa Evropskom komisijom, Venecijanskom komisijom, ekspertima Savjeta Evrope, SDT i drugih organa”, napisao je on na mreži X.

Prema njegovim riječima predložena rješenja prošla su kroz rigorozan proces revizije i odobrenja od strane relevantnih međunarodnih institucija, osiguravajući da su u potpunosti usklađeni sa najboljim praksama i standardima EU, i kao takva dobila zeleno svjetlo od EK da mogu na usvajanje u Skupštinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve