Nedjelja, 29 Septembra, 2024
Rubrika:

Iza svega što se juče i sinoć dešavalo stoji lično Aleksandar Vučić

Desetine namjernih sudijskih grešaka u kojima su dosuđivane lične greške košarkašima Partizana,a  da pri tome fizičkog kontakta sa košarkašima Crvene zvezde nije bilo izazivaju podsmjeh svih koji su sinoć imali priliku da gledaju prvu utakmicu finala plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Piše: Stanko Radulović

Crvena zvezda je premještanjem utakmica finala Admiralbet ABA lige, vjerovatno i finala Prvenstva Srbije u košarci sa Partizanom, za najmanje četiri meča, pokrala vlastite navijače koji su kupili pretplatne karte i neće moći da gledaju najzanimljivije utakmice sezone, protiv najvećeg rivala i nikom ništa.

Umjesto žestokih novinskih tekstova i osude odluke, i protesta opljačkanih navijača, koji su izdvojili novac da bi gledali finala ABA lige i Prvenstva Srbije protiv Partizana, kojom je pudlica predsjednika svega i svačega u Srbiji odlučila da više od 4.000 gledalaca spriječi da koristi svoje sezonske ulaznice, sinoć su novinari i milioni navijača ove kriminalne organizacije gledali kako da opravdaju sve što se dešava u srpskoj i regionalnoj košarci.

A kada vas u zvaničnom klupskom saopštenju obavjeste da Crvena zvezda ne može da garantuje sudijama bezbjednost na utakmici, i na taj način im se pošalje poruka šta treba da rade, dobijete utakmicu u kojoj su greške iz mečeva Budućnost – Partizan mačji kašalj za sinoćnja dešavanja u “Pioniru”, gdje su sudije otvoreno i bez stida pokrale prvi meč finala Admiralbet ABA lige u korist pudlice Aleksandra Vučića.

Desetine namjernih sudijskih grešaka u kojima su dosuđivane lične greške košarkašima Partizana, a da pri tome fizičkog kontakta sa košarkašima Crvene zvezde nije bilo izazivaju podsmjeh svih koji su sinoć imali priliku da gledaju prvu utakmicu finala plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Otvorena prijetnja sudijama da neće izvuči živu glavu iz dvorane “Aleksandar Nikolić”, ako ne zadovolje kriterijume Aleksandra Vučića i njegiove pudlice, u svakoj normalnoj državi rezultirale bi višemjesečnim istragama i hapšenjima svih koji iza tako otvorenih prijetnji stoje, a koje bi nedvosmisleno dovele do državnog vrha i samog predsjednika svega i svačega u Srbiji, a prije svega mafije i organizovanog kriminala i korupcije.

Iza saopštenje KK Crvena zvezda, u kojem se kaže da klub ne može da garantuje bezbjednost sudijama, stoji lično Aleksandar Vučić, baš kao što je prošle godine stajao iza izbora u Fudbalskom savezu Srbije kada je poručio kao predsjednik države da će u Srbiji izbiti rat ako za predsjednika FSS bude izabran neko ko nije kandidat Crvene zvezde.

Sudijama je sa samog državnog vrha preko lične pudlice poslata poruka da neće biti živi nakon utakmice ukoliko Partizan pobijedi i osvoji titulu ABA lige.

Takva poruka je izazvala šok čak i kod provjereno naprednjačkih i prozvezdaških medija i novinara, koji nijesu imali dovoljno želučane kiseline da svare toliku količinu gadosti i otrova u jučerašnjim saopštenjima otvorene mržnje kojom pudlica svih vlasti u Srbiji truje srpsku sportsku javnost.

Vjerovatno najdrastičniji primjer sudijske krađe je lična greška Branka Lazića, koji tijelom uliječe u Džejmsa Nanelija bez namjere da dođe do lopte i izbacuje ga izvan terena, a sudija dosuđuje običnu ličnu grešku, čak i nakon gledanja snimka, u strahu od onog saopštenja da neće izvuči živu glavu iz “Pionira” ako predsjednik svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije ne bude zadovoljan rezultatom utakmice.

Činjenica da proslavljeni košarkaš još iz vremena SFRJ gledanjem snimaka, šta je sve suđeno u korist Crvene zvezde kao prekršaj nije mogao da vjeruje i da se ne nasmije na cirkuske odluke sudija, jasno ukazuje šta se sinić dešavalo u prvoj utakmici Admiralbet ABA lige.

“Ovo je namjerna lična greška (Lazić) ovo njije vidjelo faula (prekršaj nad Jagom doš Santošom), ovo nema veze sa faulom (prekršaj nad Teodosićem), ovo je faul kao i onaj drugi (klizanje i pad Nedovića)”, komentari su košarkaškog asa koji jasno ukazuju šta se sinoć dešavalo tokom prve finalne utakmice.

Nakon svega što se tokom ove sezone dešavalo i dešava u fudbalu, košarci, vaterpolu, odbojci, rukometu u Srbiji, postavlja se pitanje da li je u zemlji predsjednika svega i svačega, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije potrebno da ima druge klubove osim Crvene zvezde i njenih razvojnih timova koji će samo da fingiraju protivnike, a u stvari služe kao razvojni klubovi kriminalne organizacije koju je lično stvorio preko svojih sužbenika AV?

Šta tek reči za salve uvreda na račun košarkaša Partizana, Uroša Trifunovića, Kevina Pantera, Alena Smailagića koje su imale i rasističke i nacionalističke konotacije i sa temama najnižih poriva za koje će lična pudlica predsjednika svega i svačega u Srbiji pronaći neka dubokoumna objašnjenja od kojih se odavno već gadi svima u Evropi.

Sudije su odradile svoj posao i za sve što su sinoć pokazale zaslužile aplauz na otvorenoj sceni predsjednika svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije, i njegove lične pudliuce.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Piki 81
14.05.2024-10:00 10:00

hahaha pa vi nijeste normalni hahahahahaha a i što su sudiej pokrale Budućnost tu stoji Ratko Mladić hahahahaha

Miskec
14.05.2024-10:05 10:05

Malo ste se pogubili Crnogorci, nije vam Zvezda kriva što ste izgubili od Partizana!

Mitar
14.05.2024-10:48 10:48

Bravo za text!!!

AdaJa
14.05.2024-12:31 12:31

Stanko Radulovič Čović nastavlja da maltretira čitaoce portala svojim ličnim frustracijama…

DvaOka
14.05.2024-13:26 13:26

Zar izmedju ovih nijesu crnogorske
dike ( dva oka u glavi)?

Србс
15.05.2024-16:25 16:25

Исти сценаријо као у фудбалу.Фрањевцима се све привиђа,некоим је други крив.
Навикли на гебелсовску пропаганду.
Уједу себе за задњицу па вриште.

Zoki
16.05.2024-15:02 15:02

Stanko smiri se slogirace te,,