ISPOVJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Sanjala sam pokojnog brata, rekao mi je da usporim! • Aktuelno.me

ISPOVJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Sanjala sam pokojnog brata, rekao mi je da usporim!

Otkrila u seriji

– Sanjala sam ga i u tom snu mi je rekao samo jednu riječ, koju ću poslušati i koje ću se držati. Rekao mi je “Uspori”, rekla je Marija u svojoj ispovjesti

foto: wiwibloggs.com

foto: wiwibloggs.com

U seriji “Ispovjest” Marije Šerifović, koja je od sinoć počela da se emituje, prikazne su scene koje nisu bile u filmu, pa tako i dio o njenom starijem polubratu o kome navodno nije bilo ni riječi

Sudbina nije bila nježna prema njoj, pa je tako u posljednjih nekoliko godina Marija imala dosta zdravstvenih problema, počev od visokog pritiska, operacije slepog crijeva, mnoštva cista na jajnicima, a onda kako je rekla najteži dio, smrt njenog najstarijeg polubrata.

– Sanjala sam ga i u tom snu mi je rekao samo jednu riječ, koju ću poslušati i koje ću se držati. Rekao mi je “Uspori”, rekla je Marija u svojoj ispovjesti.

Dušan Šerifović, koji je bio je miljenik cijelog Kragujevca, preminuo je prije nešto manje od tri mjeseca nakon duge i teške bolesti u 42. godini života.

Izvor: Blic.rs

KOMENTARI – NAPOMENA:

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet medija aktuelno.me. Na aktuelno.me nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Portal aktuelno.me zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i aktuelno.me se ne može smatrati odgovornim za napisano.

Ostavite komentar