ISPOVJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otac mi je zbog poroka zagorčao djetinjstvo • Aktuelno.me

ISPOVJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otac mi je zbog poroka zagorčao djetinjstvo

Marija je potpuno otvorila dušu. Progovorila je o teškom braku svojih roditelja, ocu, koji joj je zagorčao djetinjstvo zbog sklonosti ka alkoholu, kocki, prevarama, nasilju

blic.rs

blic.rs

Pjevačica će krajem novembra objaviti dokumentarni film, u kojem će govoriti o svim detaljima svog života.

Jedina srpska pobjednica na Euroviziji riješila je da se na ovaj način ispovijedi, razotkrije tajne, okaje sve svoje grijehe, ali i oprosti tuđe. Sve što je obilježilo njen život, biće u filmu „Ispovjest“.

– Marija je potpuno otvorila dušu. Progovorila je o teškom braku svojih roditelja, ocu, koji joj je zagorčao djetinjstvo zbog sklonosti ka alkoholu, kocki, prevarama, nasilju – kaže naš dobro obaviješteni sagovornik.

Izvor: Kurir-info.rs

KOMENTARI – NAPOMENA:

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet medija aktuelno.me. Na aktuelno.me nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Portal aktuelno.me zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i aktuelno.me se ne može smatrati odgovornim za napisano.

Ostavite komentar