Porto Montenegro realizuje niz projekata Zajedno za zajednicu - Aktuelno.me

Porto Montenegro realizuje niz projekata Zajedno za zajednicu

U cilju razvoja i poboljšanja kvaliteta života u Tivtu i na području Boke Kotorske, kompanija Adriatic Marinas će u narednom periodu inicirati i realizovati različite projekte pod zajedičkim nazivom Zajedno za zajednicu, u saradnji sa lokalnim javnim ustanovama i neprofitnim organizacijama.

porto-montenegro1

- Nisu u pitanju klasična sponzorstva i donacije, čija je vrijednost od osnovanja samog projekta veća od dva miliona eura, već direktno učešće zaposlenih iz svih sektora kompanije u akcijama od javnog interesa, kazali su iz kompanije.

Prva u nizu akcija Zajedno za zajednicu biće volonterska inicijativa kompanije u sklopu Međunarodnog dana sadnje cvijeća 12. marta. Tom prilikom dvadesetak zaposlenih koji rade na projektu Porto Montenegro u saradnji sa Zelenim timom Opštine Tivat, izvojiće vrijeme za uređenje Malog gradskog parka koji se nalazi na raskrsnici ulica 21.novembar, Ribarskog i Dalmatinskog puta. Uređenje će podrazumijevati sadnju cvijeća, uređenje zelene površine parka, kao i kompletnu opravku i farbanje dječjeg mobilijara za igru.

Akcija će početi u 10 sati, a Tivat će biti jedini grad u Crnoj Gori u kome se konkretnim akcijama obilježava ovaj međunarodni ekološki dan.

Finansijska sredstva za ovu akciju obezbjedila je kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro, a podršku su dali Opština Tivat i rukovodilac Službe gradskog zelenila u JKP-u, inženjerka hortikulture Tanja Krstović.style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-2846068043278497″
data-ad-slot=”1618416676″>


Posta Crne Gore

You must be logged in to post a comment Login