Porto Montenegro realizuje niz projekata Zajedno za zajednicu • Aktuelno.me

Porto Montenegro realizuje niz projekata Zajedno za zajednicu

U cilju razvoja i poboljšanja kvaliteta života u Tivtu i na području Boke Kotorske, kompanija Adriatic Marinas će u narednom periodu inicirati i realizovati različite projekte pod zajedičkim nazivom Zajedno za zajednicu, u saradnji sa lokalnim javnim ustanovama i neprofitnim organizacijama.

porto-montenegro1

– Nisu u pitanju klasična sponzorstva i donacije, čija je vrijednost od osnovanja samog projekta veća od dva miliona eura, već direktno učešće zaposlenih iz svih sektora kompanije u akcijama od javnog interesa, kazali su iz kompanije.

Prva u nizu akcija Zajedno za zajednicu biće volonterska inicijativa kompanije u sklopu Međunarodnog dana sadnje cvijeća 12. marta. Tom prilikom dvadesetak zaposlenih koji rade na projektu Porto Montenegro u saradnji sa Zelenim timom Opštine Tivat, izvojiće vrijeme za uređenje Malog gradskog parka koji se nalazi na raskrsnici ulica 21.novembar, Ribarskog i Dalmatinskog puta. Uređenje će podrazumijevati sadnju cvijeća, uređenje zelene površine parka, kao i kompletnu opravku i farbanje dječjeg mobilijara za igru.

Akcija će početi u 10 sati, a Tivat će biti jedini grad u Crnoj Gori u kome se konkretnim akcijama obilježava ovaj međunarodni ekološki dan.

Finansijska sredstva za ovu akciju obezbjedila je kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro, a podršku su dali Opština Tivat i rukovodilac Službe gradskog zelenila u JKP-u, inženjerka hortikulture Tanja Krstović.

KOMENTARI – NAPOMENA:

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet medija aktuelno.me. Na aktuelno.me nijesu dozvoljeni komentari koji vrijeđaju dostojanstvo ličnosti ili sadrže prijetnje, govor mržnje, neprovjerene optužbe, kao i rasističke poruke. Portal aktuelno.me zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i aktuelno.me se ne može smatrati odgovornim za napisano.

Ostavite komentar